Lördag 15 maj
Idag är det "Ett foto i timmen". Jag var tvungen att ha en innesittardag men lite kort blev det ändå. Fler som fotar idag,
hittar du om du klickar på kameran.


10.30 Jag tror faktiskt att det här är kaffemåttet vi saknade i bussen förra helgen. Av nån anledning så har det kommit hem hit och hamnat i min Cappuccinoburk.


11.30 Diskmaskin trasig, alltså blir det handdisk.


12.30 Jaha, nu har strykjärnet trillat i golvet för sista gången.
Panik!


13.30 Blir till att åka till El-Giganten.
Men oj då, finns det så många olika att välja mellan. Ole dole doff....


14.30 Jag hade bokat tvättid idag kl 12, trodde jag. När jag kom ner så tvättade grannen. Det visade sig att jag skrivit upp mig igår. En av maskinerna hade gått sönder (!) och dom tvättade på övertid. Men halv 3 var dom klara och jag kunde ta över tvättstugan.


15.30 Jag uppdaterade hemsidor medans tvättmaskinen snurrade. Blev till att lägga in lite annonser jag låg efter med. Nu ska jag röra till det lite.. Det här är Plutten. Lisbeth & Kent som jag köpte Skräcken av, ägde Plutten innan dom köpte Skräcken. När dom köpte Skräcken sålde dom Plutten till mina kompisar Kattis & Alpo. Men nu ska Kattis & Alpo sälja Plutten.


16.30 Blommorna jag fick av Maria & Jerry har delvis börjat vissna. Plockade ur dom finaste och satt dom i vasen som jag fick av dom förra året. ( har aldrig fått så mycket blommor sen jag träffade er, små gobitar. Kram på er)


17.30 Hittade fröer i ett skåp. Orkade inte springa ner i källaren och leta efter mina sålådor så jag tog en folieform istället. Fröerna är så gamla, så det är inte säkert att det blir nåt av det ändå. Även om det nu kommer bli något som kikar upp, så kommer de troligtvis dö av törst eller bli uppätna av nån hungrig katt.


18.30 Mycket kaffe blev det...


19.30 Verkar vara ett bra strykjärn det här. Ganska snyggt oxå.


20.50 Förberedde för Melodifestivalen. Men sen hade jag ingen lust att titta på den. Det brukar ändå inte vara några bra låtar..


21.30 Knatte och jag kelade med symaskinen istället.


22.30 Äntligen klar i tvättstugan. Kunde hänga upp rena badlakan.


23.00 - 02.20 Pysslade med den nya bussidan...
(lite hemlig fortfarande) gäsp!

www.scania.just.nu