Söndag 28 november
Idag är det ett foto i timmen.
Andra som fotat idag, hittar du om du klickar på kameran.


Kl.9.30 1:a Advent idag. Jag har inte tagit upp någon "riktig" ljusstake, så den här får duga som myspys till morgonkaffet.


Kl.10.30 Grims klass har försäljning av bullar vid Skälby gårds julmarknad.


Kl.11.20 Anneli och jag gick en sväng på marknaden. Tyckte inte att det var så mycket skoj i år.


Kl.12.20 Åkte till Panduro för att komplettera textilfärgsförrådet. Fick dom här stackarna inte plats på Ikeas lastplats utanför entrén tro? Det gick väldigt trögt i snön.


Kl.13.15 Det enda jag köpte på julmarknaden. Kan säga att det behövdes. Min gamla är minst 20 år gammal.


Kl.14.10 Anneli ska måla färdigt sin overall hon ska ha i skolan nästa vecka. Det är nån tradition att alla naturare och teknikare ska ha det. Antar att det ingår massa bus oxå och sen avslutas det med en stor show på fredagkväll.


Kl.15.05 Jag vill oxå måla.


Kl.16.15 Marknaden är slut och knallarna håller på att packa ihop. Klassen hade några påsar bullar kvar och jag köper fyra för en hundring. På vägen hem sålde jag tre till ett par grannar.


Kl.17.25 Dom antitekniska, naturarna alltså har såklart en egen T-shirt. Men det verkar som att teknikerna hade mutat tryckeriet.. Detta måste såklart åtgärdas och med lite röd färg blev det rätt.


Kl.18.50 Pizzerian har fått nya kartonger med hål i sidan. Aj, vad det brändes på handen när man bar dom. Och ångan går ut och immar igen hela sidorutan på bilen. Dagens tips! Ställ inte kartongerna i framsätet.


Kl.19.55 Dags för fika.


Kl.20.55 Och Anneli målar vidare.


Kl.21.50 Chili Pepper får sin kvällsrunda först. Måste ju får springa av sig lite. Under tiden gör jag ren buren och fixar mat.


Kl.22.40 Sen var det Curlys tur.


Kl.23.35 Mysan och jag lägger ut dagens bilder. Gonatt!

Lite målat på overallen

  
  

www.scania.just.nu